Unia Gospodarcza Regionu Śremskiego
Razem możemy więcej

Fundusz Pożyczkowy JEREMIE IV

Serdecznie zachęcamy do zapoznania się z ofertą nowych pożyczek w ramach kolejnej linii pożyczkowej, JEREMIE IV, prowadzonej przez Unię Gospodarczą Regionu Śremskiego – Śremski Ośrodek Wspierania Małej Przedsiębiorczości.

Unia Gospodarcza Regionu Śremskiego - Śremski Ośrodek Wspierania Małej Przedsiębiorczości informuje o wyczerpanej puli środków na pożyczki dla przedsiębiorców przewidzianej w ramch Funduszu Pożyczkowego JEREMIE IV. W związku z powyższym z dniem 30 stycznia 2017 r. zaprzestajemy przyjmowania wniosków o pożyczkę do odwołania.

JEREMIE IV – wznowienie przyjmowania wniosków o pożyczkę

Unia Gospodarcza Regionu Śremskiego - Śremski Ośrodek Wspierania Małej Przedsiębiorczości informuje, iż z dniem 02 stycznia 2017 r. wznawia przyjmowanie wniosków o pożyczkę w ramach Funduszu Pożyczkowego JEREMIE IV.

Jednocześnie informujemy, iż wnioski nie będą rozpatrywane wg kolejności złożenia w biurze funduszu, na komisję pożyczkową kierowane będą wyłącznie wnioski kompletne.

Anna Michalak

Newsletter
Jeżeli chcesz być informowany o aktualnościach w serwisie, podaj swój adres e-mail.
Subskrypcja
dopisz wypisz
Unia Europejska - Europejski Fundusz Społeczny
Kapitał ludzki
Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości

Copyright © 2008 Unia Gospodarcza Regionu Śremskiego - Śremski Ośrodek Wspierania Małej Przedsiębiorczości. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Grafika supremo.pl
Hosting inter.media.pl