Aktualności WEBINARIUM „ZWOLNIENIA PRACOWNIKÓW ORAZ ZMIANY WARUNKÓW ZATRUDNIENIA Z PRZYCZYN EKONOMICZNYCH I ORGANIZACYJNYCH” - 23.09.2020 r. godz.: 9:00-11:00
08/09/2020 |

Unia Gospodarcza Regionu Śremskiego – Śremski Ośrodek Wspierania Małej Przedsiębiorczości serdecznie zaprasza do udziału w bezpłatnym webinarium, którego tematyką będzie:ZWOLNIENIA PRACOWNIKÓW ORAZ ZMIANY WARUNKÓW ZATRUDNIENIA Z PRZYCZYN EKONOMICZNYCH I ORGANIZACYJNYCH”.

Podczas szkolenia prowadzący przedstawią praktyczne rozwiązania  w obszarze szeroko rozumianej restrukturyzacji zatrudnienia z przyczyn ekonomiczno – finansowych leżących po stronie pracodawcy, począwszy od trybu wdrożenia i przeprowadzenia takich zmian, skończywszy na prawidłowym formułowaniu przyczyn wypowiedzeń składanych pracownikom i późniejszej „obrony” tych wypowiedzeń w sądzie pracy.

Prowadzącymi będą Pani mec. Anna Kamińska oraz Pan mec. Michał Szuszczyński

Webinarium odbędzie się 23 września 2020 r., w godz. 09.00 – 11.00.

O udziale w webinarium decyduje kolejność zgłoszeń.

Udział w webinarium możliwy jest po wcześniejszym zarejestrowaniu za pomocą formularza rekrutacyjnego: https://szuszczynskikaminskakpp.clickmeeting.pl/zwolnienia-pracownikow-oraz-zmiany-warunkow-zatrudnienia-z-przyczyn-ekonomicznych-i-organizacyjnych/register?_ga=2.200017198.1645419841.1599213747-1829257383.1594721077

Zasady przetwarzania danych osobowych przez Kancelarię będącą administratorem danych osobowych uczestników webinarium przedstawione są tutaj: https://szuszczynski.pl/polityka-prywatnosci/ Prosimy o zapoznanie się z nimi przed rejestracją na wydarzenie.